top of page

Opmaak door een professionele firma 

 Er zijn vele reclame bureaus en productie-huizen die gespecialiseerd zijn in het opmaken en ideeën voor een radio-spot. Het laten maken van zo'n spot heeft zijn prijskaartje, doch U krijgt er gegarandeerd een professioneel afgewerkt product voor terug. Bij het aanleveren van een professionele spot betaald U natuurlijk niets voor de opmaak aan radio Scorpio. Tik "radiospot" in uw zoekmachine en U krijgt een hele reeks van bedrijven gespecialiseerd in het maken van radiospots.

Opmaak spot met muziek door radio Scorpio

U kunt ook uw radiospot laten opmaken door Radio Scorpio. En dit voor een prijsje van slechts 75 €. rechten voor het gebruik van de muziek inbegrepen. Wegens beperkingen zal het nooit een spot zijn als door een professioneel bedrijf, maar wij doen ons best dit toch zoveel mogelijk te evenaren.

Opmaak spot zonder muziek door radio Scorpio

Er bestaat ook een mogelijkheid om een gesproken radiospot zonder achtergrond muziek te maken. Daar er dan geen muziekrechten dienen betaald te worden kan dit voor de prijs van 35 €. Het gaat dan over een zelf ingesproken spot of ingesproken door medewerkers van radio Scorpio zonder enige muziek

terug

bottom of page